بازدید امروز : 509
بازدید دیروز : 237
در طراحی این باغ اقلیم خشک منطقه اصفهان مورد توجه قرار گرفته و آب به صورت فوارههایی کوتاه جریان مییابد و سرانجام به برکه برخورد میکند، همچنین عناصر و مختصات فرهنگ معماری سنتی اصفهان در بناهای این باغ تبلور عینی یافته است.
باغ صخرهای: مساحت این باغ 2500 متر است و 250 گونه گیاهان صخرهای در این باغ کاشته شدهاند.
آبشار باغ:این آبشار در سمت شرقی باغ صخرهای قرار دارد و از بلندای 4 متری حجم قابل توجهی از آب به داخل برکه میریزد. در ساختمان آبشار انواع سنگهای رودخانهای به کار رفته است تا آبشار کاملاً طبیعی به چشم آید.
برکه:برای لطیف تر کردن هوا و پرورش انواع گیاهان آبزی، در طرح باغ برکهای به مساحت حدود 3500 متر مربع در ضلع جنوب شرقی آن ساخته شده است.
محوطهء مخصوص کودکان: در باغ با انواع پرچینها محیطی برای بازی کودکان ساخته شده است.
محوطهء باغ:سطح کلی باغ چمنکاری است و با در نظر گرفتن باغچهها در طرحهای گوناگون، کاشت گلهای فصلی، یک ساله، دو ساله، همیشگی و درختچههای زینتی میسر شده است. در میانهء باغ، طرح فرش بوته و ترنج با گلهای مختلف نقش شده است. گذرگاههای باغ که تقریباً 5000 متر مربع است با سنگفرشهای گرانیتی در طرحهای گوناگون فرش شده است.
باغ رز:باغ رز، مجموعهء باغچههایی است که برای کاشت انواع گلهای رزی که در ایران کاشته میشود، ساخته شده است.
گلخانه: با توجه به کمبود گل در فصل زمستان، گلخانههایی به مساحت 700 متر مربع در ضلع شمال شرقی باغ ساخته شده است که بازدید از انواع گل را در فصلهای سرد برای مهمانان باغ ممکن میسازد.
باغ گیاهان دارویی و خوراکی:این مجموعه با مساحت 1170 متر مربع دارای 132 گونه گیاهان دارویی و خوراکی منطقههای مختلف ایران است.
فراوری: الهام مرادی
بخش گردشگری تبیان
برگرفته از: فرارو، شهرداری اصفهان، کتاب راهنمای سفر به اصفهان
لیست کل یادداشت های این وبلاگ
درباره خودم
پیوندهای روزانه
فهرست موضوعی یادداشت ها
بایگانی
اشتراک